KLIENCI TO P*****!!!!. Strona: 1

KLIENCI TO P*****!!!! Dodano: 2009-08-14 13:55

klienci to strasznie denerwujące zwierzątka a jak wy uważacie??

Cenzura tematu za wulgarne określenie. To, że w pracy w żargonie tak sobie mówicie nie znaczy, że wszyscy z forum mają o tym wiedzieć. Poza tym są też ludzie wyczuleni na określenie "pedał". Doceniam, że nie chodzi o homoseksualistów ale proszę mimo to stosować inne słownictwo.

Dziękuję :)

Dodano: 2009-08-14 14:05

A co wykorzystał seks instruktora i nie zapłacił za anal? bu... :lol:

Dodano: 2009-08-14 15:01

A Tobie nigdy nie zdarzyło się być klientem ? :roll:

Dodano: 2009-08-14 15:12

A czy ty nie możesz łaskawie skumać, że jak ktoś podaje się za sex instruktora po czym zakłada wątek o "klientach -pedałach" to osoba bezczelna i odpowiednio odważna nie omieszka napisać w odpowiedzi uszczypliwego posta? :roll:

Dodano: 2009-08-14 16:14

haha nie no spoko to jest jasne, że ktoś walnie takiego posta ale chodzi mi o moją prawdziwą pracę w hurtowni z częściami samochodowymi. Tak tam nazywamy klientów bo wszystkich denerwują.. oczywiście nie chodzi tu o obraze prawdziwych homoseksualistów żebyście sobie nie myśleli

Dodano: 2009-08-14 16:37 Zmieniono: 2009-08-14 17:09

Mnie tam ksenofobiczne przejawy zawsze cieszą 8) Ciekawa jestem jak nazywani są pacjenci przez naszą służbę zdrowia :twisted:

Editek--> należałoby napisać oczywiście "homofobiczne" zamiast "ksenofobiczne" ale mam zawias po tanich chrupkach

Dodano: 2009-08-14 17:06

GoopiaPeezda666 napisał(a):
A czy ty nie możesz łaskawie skumać, że jak ktoś podaje się za sex instruktora po czym zakłada wątek o "klientach -pedałach" to osoba bezczelna i odpowiednio odważna nie omieszka napisać w odpowiedzi uszczypliwego posta? :roll:

To nie było do Ciebie tylko do Raven :)

Dodano: 2009-08-14 17:10

Git :wink: Ale i tak mi się tu nudzi idę wymyślić jakieś fajne tematy do kłótni

Dodano: 2009-08-14 20:22

zdażyło i wiem że wcale nie lepiej o mnie mówili hehe
ale jak klient przychodzi i zaczyna bluzgać na nas a na pytanie dlaczego to robi odpowiada że on może bo jest naszym klientem to sorry ale dla takich szacunku nie ma i nie będzie :roll: w każdym razie ja tak nie robie nawet jak stoje czasami 30min w kolejce po coś

Dodano: 2009-08-27 19:43

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

A ja pracując za barem spotkałam się ze sporadycznymi przypadkami ordynarnych klientów. Reszta była na ogół miła i wyrozumiała. Gdyby jeszcze zostawiali po sobie porządek, to byłoby miło.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło